久久99国产亚洲高清观看首页,久久久久综合精品福利啪啪,国产成人免费午夜在线观看,91视频网,久久精品国产福利国产琪琪,久久国产精品免费观看,国产精品成

Unit 6 Going west 備課資料§3.5 句型轉(zhuǎn)換(人教版高三英語上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2016-1-2 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

完成B句,使其與A句意思相同或相近。(每空一詞)

1.A.By the way,what time does your watch say?

B.By the way,what time is it ?

答案:by your watch

2.A.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to continue with his research.

B.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to

his research.

答案:go on with

3.A.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has become a reality.

B.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has .

答案:come true

4.A.I’m determined to enjoy myself as much as I can,even though I can’t see everything.

B.I’m determined to enjoy myself ,even though I can’t see everything.

答案:as much as possible

5.A.One of the towers is on the top of the hill,but the other buildings are easy to get to.

B.One of the towers is on the top of the hill,but the buildings are easy to get to.

答案:the rest of

6.A.Hopefully tomorrow will turn out to be a fine day.

B. tomorrow will turn out to be a fine day.

答案:It is hoped that

7.A.That is because this professor has a disease which prevent him from speaking.

B.That is because this professor has a disease which him speaking.

答案:stops/keeps;from

8.A.By the time he was 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

B. 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

答案:By the age of

9.A.Why do people come to his lectures since he is difficult to understand?

B.Why do people come to his lectures since

him?

答案:it is difficult to understand

10.A.The truth is that everyone should help disabled people,not just the government.

B.The truth is that everyone should disabled people,not just the government.

答案:take care of

浠水县| 南汇区| 阿克陶县| 花莲市| 莒南县| 元江| 仁化县| 纳雍县| 钟山县| 壶关县| 澎湖县| 尼木县| 甘德县| 青浦区| 新河县| 木兰县| 蒙山县| 惠水县| 讷河市| 石嘴山市| 花莲市| 平舆县| 乌兰浩特市| 宁乡县| 阆中市| 龙岩市| 宁海县| 通海县| 广平县| 宁陵县| 远安县| 二手房| 金湖县| 双柏县| 武陟县| 囊谦县| 涟源市| 华阴市| 巍山| 古田县| 汶川县|