久久99国产亚洲高清观看首页,久久久久综合精品福利啪啪,国产成人免费午夜在线观看,91视频网,久久精品国产福利国产琪琪,久久国产精品免费观看,国产精品成

Unit 6 Going west 備課資料§3.3介詞、副詞填空(人教版高三英語(yǔ)上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2016-2-26 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

1.-Thank you very much helping to repair my computer.

-That’s all right.Thanks your letter,I can come in time and repair it for you.

答案:for;to

2.I don’t know what happened-we just got cut .

答案:off

3. more and more forests destroyed,some animals are facing the danger of dying out.

答案:With

4.Paper made the fibers of that plant is as soft and light as silk.

答案:from

5.He tried to speed the car,but it was impossible,for it was too old and it could only run a speed of 30 km an hour.

答案:up;at

6.Teachers and students couldn’t agree the spring outing,but the headmaster agreed the plan.

答案:on;to

7.It’s nice to travel expenses paid by your employers.

答案:with

8.I will go to attend the meeting on condition that it clears tomorrow.

答案:up

9.Little by little I have found my neighbor great help to my work and study.

答案:of

10.Every summer those who want to visit the Great Wall come to Beijing great numbers.

答案:in

大姚县| 内丘县| 耒阳市| 芦溪县| 苗栗市| 万盛区| 宁晋县| 靖边县| 三都| 罗田县| 儋州市| 抚顺县| 合川市| 桐乡市| 邢台市| 景宁| 定日县| 鄂托克前旗| 大新县| 浪卡子县| 章丘市| 寿阳县| 古浪县| 富裕县| 离岛区| 新邵县| 库伦旗| 石泉县| 墨脱县| 易门县| 北碚区| 南部县| 简阳市| 广宁县| 汝阳县| 财经| 黄龙县| 仙桃市| 余姚市| 北票市| 积石山|